Videoproduktioner

Videoproduktioner skal tilpasses din virksomhed

Den kundegruppe du henvender dig til, skal kunne ses i din videoproduktion. 

Unge bliver (generelt set) tiltrukket af hurtige klip, energisk musik og fancy effekter.
Ældre bliver typisk lettere stressede af den slags. Her skal der dvæles ved detaljen og bruges rolige ‘strøg’ i produktionen.

Det er naturligvis helt overordnet, for unge går også til joga og welness – og her begynder tingene at flyde lidt sammen.

Derfor skal videoproduktion være omhyggelig planlagt – i et samarbejde mellem dig og videografen.

Videoproduktioner
Software til videoproduktion

Her kan du se eksempler på reklamefilm produceret til forskellige målgrupper og platforme.

Videoproduktioner skal målrettes platformen

Platformen hvor videoproduktionen skal fremvises, afgør kvalitet, format, længde, om den skal undertekstes og meget mere.

Reklamefilm anbefalinger Facebook

Facebook (og flere andre sociale medier) anbefaler at du holder dig under 15 sekunder. Det kan du læse mere om ved at klikke her hos Facebook.
Det begrænser naturligvis hvad du kan nå at fortælle. Men det gør ikke reklamefilmen ringere – tværtimod. Det ‘tvinger’ dig til at arbejde ud fra USP princippen. USP står for unique selling proposition – eller ‘unik salgsproposition’.

Er din videoproduktion tiltænkt hjemmesiden, kan du fortælle noget mere nuanceret – og her kan du fråse lidt mere med tiden. Et minut, måske to eller tre. Det afhænger af dit budskab og formål med at have videoen på din hjemmeside. Det er i øvrigt en RIGTIG god idé – og det kan du læse mere om ved at læse ‘hvorfor video virker i digital markedsføring’.

Taler vi de mere traditionelle medier: TV og biograf – ja så afhænger det jo af dit budget. For begge steder betaler du pr sekund. Dog ser man sjældent tv/biografreklamer på ret meget mere end 20-30 sekunder.

Videoproduktionen skal måske bruges til outdoor markedsføring – og her taler vi igen normalt om korte budskaber, så vi taler om få sekunder.

 

Videoproduktionens platform

Nysgerrig? 

Kontakt – helt uforpligtende.

Kun felter markeret med * er nødvendige at udfylde. 
Ring nu