Audioproduktion priser

Audioproduktion priser

audioproduktion priser kan holdes nede. Jeg har investeret i Reaper, som er et fantastisk audioproduktions software. Det er en del billigere end andre, men kan præcist det samme. Nogle gange bedre.Audioproduktion priser svinger – afhængigt af komplesiteten.

Hos mig dækker hos audioproduktioner over:
Radioreklamer, radio imaging, indtaling af spots, podcastproduktioner, lyddesign og lyd efterbehandling (f.eks. noise reduction m.v.)

I mange år var jeg producer på nogle af landets førende radiostationer – og den erfaring kan du nu få gavn af.
Det betyder at jeg især har beskæftiget mig med post production, det vil sige efterbehandling af andres materialer. Det kan være special effects, reallyde, musik og så videre. 

Det betyder også at jeg har stor erfaring i at få en stemme til at træde tydeligt frem i et mix, at jeg forstår at sætte stemninger og har et kæmpe katalog af lyde til at få netop DIN produktion til at fremstå levende, professionel og dynamisk.

Du kan derfor forvente at jeg har styr på effektmoduler som compressor, limiter, eq, reverb, ekko osv. osv. 
De effektmoduler jeg benytter mig af, er plugins – f.eks. fra Waves, Kjaerhus Audio med flere. Når mine audioproduktion priser holdes i et fornuftigt niveau, skyldes det bl.a. at jeg ikke har løbende abbonnement på den software jeg producerer i. Jeg producerer i Reaper, men har også adgang til ProTools.

Live lyd (til f.eks. teaterforestillinger eller koncerter), kan i og for sig også indgå herunder. Dog har jeg ikke den store erfaring med live produktioner, men jeg er villig til at lære – og den process vil selvfølgelig også afspejle sig i mine audioproduktion priser. 

Audioproduktion priser:

*Inhouse er indtalt af mig. Jeg optager i mit eget lydstudie med professionelt udstyr. Lydkvaliteten er helt på niveau med de store studier.
Der kan skaffes alle typer af stemmer – priser fra 400.-kr. plus moms.

Jeg er meget erfaren som reklamespeaker og har i mange år arbejdet som speaker, radiovært og producer på et væld af forskellige kommercielle radiostationer.
Hør min stemme her:

 

– Klik her for at komme til VIDEOPRODUKTIONSPRISER:

Reklamefilm, profilfilm, rekrutteringsfilm, produktfilm. Alt kan klares indenfor de forskellige prisniveauer.

– Klik her for at komme til LIVESTREAM PRISER:
Stream direkte til f.eks. Facebook fra dit event, din kundeaften, dit foredrag. Kun fantasien sætter grænser.

Kunder jeg har løst audioproduktionsopgaver for:

Arriva havde brug for en radioreklame, til en landsdækkende kampagne.
Opgaven blev løst, denne gang, med Arrivas egen tekst og grundidé – og resultatet kan høres her:

ProTouch i Horsens, har fået lavet denne radioreklame. Idé, tekst, indtaling og produktion er altsammen blevet løst.
Her kan du høre ProTouch:

I foråret 2023 gik radiostationen Classic Rock væk fra at sende på FM – og overgik til rent digital broadcast via DAB, app og nettet.
Her kan du høre produktionerne:

Radio Sydhavsøerne har igennem en længere periode fået produceret en ny promo, der skal afspejle musikken radiostationen spiller. De kaldes format explainers. Her kan du høre 3 eksempler på disse:

Ring nu