Showreel med videoproduktioner

Her kan du se et lille showreel af tidligere videoproduktioner.

ShowreelSom du kan se herunder, har jeg produceret for en bred vifte af kunder, der alle har fået gavn af en professionel videoproduktion – tilpasset platform 
(Facebook, YouTube, www osv.) og målgruppe! 

Måske kan du ikke lige se DIN virksomhedstype repræsenteret i mit showreel.
Det skal du dog ikke lade dig skræmme af.
Alle brancher kan få gavn af reklamefilm.

Lad video blive en del af din digitale markedsføring.
Det kan alle få glæde og gavn af. Det kan du læse mere om her.
Vil du vide lidt om hvordan jeg griber en video produktion an? Så læs mere her.

Almost AC/DC på SMUKFEST

SmukFest har altid haft stor tiltrækning på mig. Så selvfølgelig tager man en opgave, når et band beder om at få lavet film fra og om deres store oplevelse. Mine optagelser foregik håndholdt foran scenen, rundt omkring på scenen - samt blandt publikum. Derudover fik jeg tilsendt optagelser fra SmukFests storskærmsoptagelser - og de flotte droneoptagelser er fra Adamsfilms

Afspil video om Showreel Almost ACDC lang showreel film

Kontakt uforpligtende:

Standard Kontakt Formular
Kun felter markeret med * er nødvendige at udfylde. 


Du kan selvfølgelig også bare ringe på 26 220 221

Den personlige fortælling

Evin ønskede at gøre opmærksom på hendes jobskifte på Linkedin. Og hvordan kan det gøres bedre, end ved at være helt åben og fortælle personligt. Den opgave klarede Evin til UG+ i min (ret gamle) karakterskala!

Historiske omgivelse

Silkeborg Badeanstalt har eksisteret i over 100 år. Og ikke meget er lavet om i tidens løb. Det giver en helt speciel stemning og hjælper på det med at komme ned i gear. Tag forbi på Hostrupsgade - og få en historisk oplevelse.

Panorama Mad & Vin

Nyt tiltag, der naturligvis skulle markedsføres! Fiske- og skaldyrsaften hos Panorama Mad & Vin, Torvet i Silkeborg. Lækkerier, ikke sandt? Siden disse optagelser har Jesper og Camilla fra Panorama Mad & Vin, flere gange været med i Go' Morgen Danmark på TV2 - og de har vundet prisen for Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Bowlingcentre i Jylland

I samarbejde med Konceptlab i Nykøbing Falster, har jeg lavet optagelser til en masse bowlingcentre. Knapt 20 styk. Konceptlab sendte mig drejebog på hvilke optagelser de ønskede - og derefter producerede Konceptlab filmene. Bowlingcentrene fandt selv deres statister, jeg hjalp statisterne til at slappe af under optagelserne.

Fremvisning af udlejningslejlighed

Filmen her ligger på en udlejningshjemmeside, men kunne lige så godt laves til boligsalg af villa eller lignende. Fremmer interessen og lysten til fysisk fremvisning.

Event dag for ansatte

Én på opleveren! Få filmet dit event - og vis det frem i hovedtræk. Dem der ikke var med, vil helt sikkert tage med næste gang. (Produceret til SoMe, derfor i formatet 1:1)

Peter Lundbergs Agenda trilogi

Her har vi leget med følgende genrer: Fortæller, lydbog og spillefilm! Sammen fandt vi form og indhold og fik lavet en film, der ikke ligner ret mange andre!

Coronatiden har tvunget de fleste af os til at tænke ud af boxen.

Forældreskolen i Aarhus kunne ikke invitere på rundvisning, grundet de restriktioner vi lever med. Så vi lavede denne virtuelle rundtur til kommende elevers forældre.

Festerne vender tilbage!

Her viser Jysk Festudlejning hvad de kan! De kan mere end 'bare' at sætte telt op!

Stress-stop-nu.dk og Velliv Foreningen gør op med stress!

Mads Krarup forklarer her hvordan. Videoen ligger bl.a. på Velliv Foreningens hjemmeside.

Vis din socialt bevidste side frem!

Max Byg har doneret penge, til et område i verden, hvor Corona også ramte hårdt. Hjertet på rette sted - og god SRB (socially responsible business)

EFTERSPIL!

Forfatteren Peter Lundberg udkommer med sidste del af Agenda trilogien i oktober 2020. Den spændende roman bliver her præsenteret af forfatteren selv. (Køb den hos din boghandler!)

Save a Heart - testimonial

Martina var ude at rejse med Save A Heart, der er specialister i frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet.

Max Byg - sommerhus udvikling

Her ses et byggeris udvikling, over tid. Disse vil også kunne laves som time-lapses.

Sclerosehospitalerne i Danmark!

Her kombineres droneoptagelser, med optagelser indendørs - for at man kan få en fornemmelse af stedets ro og professionelle rehabilliteringsmuligheder.

Body Respect - behandling

Hos Annette kombineres traditionel massage, med en dybere og mere holistisk tilgang. Videoen giver et indtryk af den varme og personlige stil hos Body Respect.

PhotoCare i Viborg - konkurrence

I forbindelse med flytning af PhotoCare's butik i Viborg, lancerede man en konkurrence. Den blev levendegjort med denne video.

PhotoCare - flyttesalg

Det ser umiddelbart underligt ud her, men videoen er også beregnet til Instagram

Cykelfavoritten i Silkeborg

Udover ekspertise indenfor landevejscykler og mountainbikes, er de også eksperter i bycykler og el-cykler. Her præsenteres værkstedet, som ligger i åben forbindelse med butikken.

Langhøj A/S

Hos Langhøj A/S, har de 40 års erfaring med opbygning af biler til mennesker med handicap. Her kan du se hvordan overleveringen foregår, med fremvisning og instruktion.

Har du spørgsmål, kommentarer eller er du blevet nysgerrig efter at have set mit showreel – så tøv ikke med at kontakte mig.

Standard Kontakt Formular
Kun felter markeret med * er nødvendige at udfylde. 
Ring nu