Videograf

Freelance videograf: Rå-optagelser og færdige film

Du kan bruge mig som freelance videograf – bl.a. hvis du arbejder med dokumentar film, vil have foreviget dit bryllup, jubilæet, konfirmationen – eller du vil have mere liv i din markedsføring af virksomheden, så er jeg her for at hjælpe dig nå i mål. Vel at mærke, til nogle af branchens skarpeste priser!

Ønsker du interviews, kan du nyde godt af mine mange års erfaring!
Som tidligere radiovært, har jeg lavet et hav af interviews – fra statsledere (Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt), til kunstnere (Nabiha, Steffen Brandt og Aqua) og et hav af mindre kendte og ukendte. (Se galleri andet sted på siden).

Fælles for min interview teknik, er min evne til at få den interviewede, til at føle sig tryg og afslappet. Det er nemlig helt afgørende for interviewet.

Som freelance videograf har jeg størst erfaring med run-and-gun optagelser, men kan sagtens følge instruktioner uden at det fjerner min glæde ved arbejdet.  

UDSTYR:
Freelance videograf, med udstyr.

Mit primære setup: Sony A6400 til SoMe

Kamera: Mit primære kamera er et Sony A6400, på gimbal/stativ. 
Det er et fantastisk setup til hjemmeside/Facebook/YouTube og alle andre platforme indenfor digital markedsføring. 

En af fordelene ved kameraet er den beskedne størrelse. Og det betyder faktisk noget, hvis der skal tales til kameraet f.eks. i en interview situation.

MEN: Kræver situationen noget ekstra – har jeg som freelance videograf, adgang til større kamera-setups. Herunder bl.a. det Netflix autoriserede Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K.

Lyd:
Klarer jeg med Zoom F2/Røde Wireless Go. Også her kan jeg skalere op.

Lys: Jeg har 3 halvkraftige LED lamper m. stativer (nok til stillesidende/stående interviews el. lignende) og et enkelt RGB tube light. Og ja, her kan jeg naturligvis også skalere op, så det passer til opgaven.

Referencer: Jeg har bl.a. lavet film for Panorama Mad og Vin i Silkeborg, Sclerosehospitalerne i Danmark og mange flere.

Kontakt mig – helt uforpligtende

Standard Kontakt Formular
Kun felter markeret med * er nødvendige at udfylde. 

Galleri:
En lille tur ‘down memory lane’ – nogle af de mange artister/kunstnere/politkere mv. jeg har interviewet i tidens løb:

Ring nu